Kezdőoldal
Szolgáltatások
Sporttudomány
Referenciák
Kapcsolat
 
 

 

Otthoni edzésprogramok Személyi edzés Diéta fogyás Zsírégetés FITNESS Súlyfelesleg Teherbírás egészség Pulzuskontroll EDZÉSEK Kondíció Fogyás

 

Szeretnél súlyfeleslegtől megszabadulni, formálni alakod?

Teherbíróbb kívánsz lenni a hétköznapokban, munkádban?

Vagy sportolóként fejlődésre van szükséged, ahol elengedhetetlen valamely kondicionális képesség fejlesztése?

Segítek! Zárkózz fel személyre szabott edzéstervvel, és végezd edzéseid szakember segítségével: személyi edzővel!

 

Kiemelt Partnereim

 

 

 
 
 

Személyi edzésterv csomagok /Fitness/

 

 

A személyi edző segítségével az Ön igényeihez, lehetőségeihez és céljaihoz igazított, szemlyre szabott edzéstervben és edzésvezetésben részesül, s ezáltal:

- Céljainak valódi kiszolgálása történik: életviteléhez, szabadidejéhez, lakó- vagy munkahelyéhez igazított edzéslehetőségek időmenedzsmentje alapján,

- Személyesebb, emberközelibb kapcsolatban és légkörben valósulnak meg edzései,

- A precíz szakmai munkának köszönhetően biztosabb, látványosabb fejlődés,

- Időt takaríthat meg,

- Folyamatos edzői kontroll, pulzus alapú edzések (az edzés idejére pulzusmérő órát biztosítok),

- Az edzői felügyeletnek köszönhetően sérülések kockázata nélkül hosszú távon növelheti teljesítőképességét, illetve érheti el egyéb céljait. Stabilan, egészséges ütemben adhat le súlyfelesleget (zsírt, nem pedig izomzat- és vízvesztés!), tartós változást alakíthat ki életmódjában.

 

 

 
 
 

 

A Személyi Edzéstervezés

 

A közös munka menete:

- Állapotfelmérés: Ez az első lépcsőfok. Képet kell kapnom céljairól, aktuális egészségi-, fittségi-, kondicionális állapotáról. Elvégzünk egy állapotfelmérést, ami segítségemre lesz a személyre szabott edzésterv megírásában és majd a fejlődés mértékének nyomon követésében.

Minden felszerelésem mobilis, otthonában is elvégezhető az állapotfelmérés első két része!

Az állapotfelmérésről bővebben a szolgáltatások menüpontban az állapotfelmérés címszó alatt olvashat.

- Edzéstervezés: Ezek után az én feladatom, hogy a céljaihoz hozzásegítsem, és a fokozatosság elve alapján aktuális fittségi állapotának adottságainak és céljainak tükrében kidolgozzam edzéstervét, továbbá elvégzünk egy étrendi napló elemzést, ennek eredménye után a célorientált helyes táplálkozásra is ajánlást teszek, és egy első edzésidőpont egyeztetése után kezdődhet A VÁLTOZÁS!

Az edzések fajtái, módszerei és helyszínei egyeztetések alapján rendkívül széles skálán mozognak. Nem feltétlen korlátozódik fitness termekre. Akár otthonában is végezhető gyakorlatarzenállal állok rendelkezésére, vagy lakóhelyéhez közel eső fitnessteremben is megvalósíthatók az edzések! Továbbá szabadtéren (Margit-sziget a Budai-hegység, Városliget stb.) vagy egyesületek atlétikai pályáin is élvezheti a nagyok nyomdokaiban zajló edzéseket, hiszen rengeteg mozgásforma kivitelezhető a szabadban, ami változatossá teszi a testedzést.

 

Személyi Edzésterv Csomagok /Fitness/

Ha nem tud vagy nem kíván minden alkalommal edzővel edzeni, ez az Ön választása!

Kettő féle csomagunk van. Mindkettőt ajánlom bárki számára, túlsúlyos fogyni vágyóknak, alakformálóknak, egészségorientáltan testmozgást végzőknek, hobby sportolóknak. A Prémium csomag annyiban tér el, hogy részletesebb elemzést és több szolgáltatást nyújt, ami így egy csomagban kedvezőbbé teszi, mintha külön és máshonnan kívánná hasznosítani a benne foglalt lehetőségeket.

 

 

 
   
designed by www.templatesfreelance.com www.fittkozpont.hu© 2010.