Kezdőoldal
Szolgáltatások
Sporttudomány
Referenciák
Kapcsolat
 
 

 

Otthoni edzésprogramok Személyi edzés Diéta fogyás Zsírégetés FITNESS Súlyfelesleg Teherbírás egészség Pulzuskontroll EDZÉSEK Kondíció Fogyás

 

Szeretnél súlyfeleslegtől megszabadulni, formálni alakod?

Teherbíróbb kívánsz lenni a hétköznapokban, munkádban?

Vagy sportolóként fejlődésre van szükséged, ahol elengedhetetlen valamely kondicionális képesség fejlesztése?

Segítek! Zárkózz fel személyre szabott edzéstervvel, és végezd edzéseid szakember segítségével: személyi edzővel!

 

Kiemelt Partnereim

 

 

 
 
 

Személyi Edzés

 

 

A személyi edző segítségével az Ön igényeihez, lehetőségeihez és céljaihoz igazított, szemlyre szabott edzéstervben és edzésvezetésben részesül, s ezáltal:

- Céljainak valódi kiszolgálása történik: életviteléhez, szabadidejéhez, lakó- vagy munkahelyéhez igazított edzéslehetőségek időmenedzsmentje alapján,

- Személyesebb, emberközelibb kapcsolatban és légkörben valósulnak meg edzései,

- A precíz szakmai munkának köszönhetően biztosabb, látványosabb fejlődés,

- Időt takaríthat meg,

- Folyamatos edzői kontroll, pulzus alapú edzések (az edzés idejére pulzusmérő órát biztosítok),

- Az edzői felügyeletnek köszönhetően sérülések kockázata nélkül hosszú távon növelheti teljesítőképességét, illetve érheti el egyéb céljait. Stabilan, egészséges ütemben adhat le súlyfelesleget (zsírt, nem pedig izomzat- és vízvesztés!), tartós változást alakíthat ki életmódjában.

 

 

 
 
 

 

A Személyi Edzés

 

A közös munka menete:

- Állapotfelmérés: Ez az első lépcsőfok. Képet kell kapnom céljairól, aktuális egészségi-, fittségi-, kondicionális állapotáról. Elvégzünk egy állapotfelmérést, ami segítségemre lesz a személyre szabott edzésterv megírásában és majd a fejlődés mértékének nyomon követésében.

Minden felszerelésem mobilis, otthonában is elvégezhető az állapotfelmérés első két része!

Az állapotfelmérésről bővebben a szolgáltatások menüpontban az állapotfelmérés címszó alatt olvashat.

- Edzéstervezés: Ezek után az én feladatom, hogy a céljaihoz hozzásegítsem, és a fokozatosság elve alapján aktuális fittségi állapotának adottságainak és céljainak tükrében kidolgozzam edzéstervét, és egy első edzésidőpont egyeztetése után kezdődhet A VÁLTOZÁS!

Az edzések fajtái, módszerei és helyszínei egyeztetések alapján rendkívül széles skálán mozognak. Nem feltétlen korlátozódik fitness termekre. Akár otthonában is végezhető gyakorlatarzenállal állok rendelkezésére, vagy lakóhelyéhez közel eső fitnessteremben is megvalósíthatók az edzések! Továbbá szabadtéren (Margit-sziget a Budai-hegység, Városliget stb.) vagy egyesületek atlétikai pályáin is élvezheti a nagyok nyomdokaiban zajló edzéseket, hiszen rengeteg mozgásforma kivitelezhető a szabadban, ami változatossá teszi a testedzést.

 

Személyi Edzés /I. típus/

Személyi Edzés + táplálkozási terv

A Személyi Edzés I. típusa azok számára ajánlott, akik heti 2-3 alkalomal rendszeresen, elszántan tudnak jönni személyi edzésre, tehát az edzéseket közösen tudjuk végezni az állapotfelmérés után. Ehhez a típushoz is tartozik étrendi napló elemzés, és kiértékelését követően személyre szabott táplálkozási tanácsadás.

Személyi Edzés díjai: 1500-3500 Ft/alkalom/fő között, az adott fitness-terem vagy más létesítmény egyéb díjai (belépődíj, kedvezmények) függvényében alakul.

 

Személyi Edzés /II. típus/

Személyi edzés + edzésterv + táplálkozási terv

A Személyi Edzés II. típusa azok számára ajánlott, akik nem tudnak (pl. anyagi szempontból) minden alkalomal edzővel edzeni, vagy szeretnék egyedül végezni edzéseiket, de mégis szakszerűen, személyre szabott edzésterv szerint.

A személyi edzés II. típusa szerint az állapotfelmérés után a gyakorlati edzői munka, személyes részvétel csak 1-3 alkalommal valósul meg, amég megtanulja a sportolni vágyó a mozgásformák helyes kivitelezését, a gyakorlatok szakszerű végrehajtását. Ezután magától végzi azokat, viszont minden számára ajánlott mozgásformát rendszerbe foglalok, edzéstervként átadom, és 1-2 hetente frissítjük, átbeszéljük, a fejlődés mértékétől függően alakítnunk rajta. Egy könnyen kezelhető edzésnaplót kell vezetnie, azt elküldi számomra e-mailben, így széleskörű képet kapok a fejlődéséről. Ha új mozgásformák kerülnek az edzéstervbe, akkor újra találkozunk egy személyi edzésre, hogy begyakoroljuk azok helyes végrehajtását. Ehhez a típushoz is tartozik étrendi napló elemzés, és kiértékelését követően személyre szabott táplálkozási tanácsadás.

Az edzéstervnek havi díja van, de még így is ez egy pénztárcakímélő és mégis nagyon komplex megoldás. Személyi Edzésterv csomagajánlatokat a szolgáltatások menüpont alatt tekintheti meg.

 

Személyi Edzés /III. típus/

Mobil Személyi Edzés

A Személyi Edzés III. típusát ajánlom, ha: Szülés után van, Kismamaként vagy Háziasszonyként nincs lehetősége edzőterembe járni! Vagy súlya miatt szégyell mások elött mutatkozni? Ez nem sokáig marad így, de addigis házhoz megyek!

Mobil személyi edzőként otthonában végezhető súlycsökkentő, erősítő, alakformáló, egészségjavító programok arzenáljával segítek teste és önbizalma visszanyerésében!

Mobil Személyi Edzés díjai: 1500-3500 Ft/alkalom/fő, budapesti lakhelyének függvényében változik. Budapesten kívül is tartok mobil személyi edzést + utazási költségtérítéssell.

 

 

 

 

 

 

 
   
designed by www.templatesfreelance.com www.fittkozpont.hu© 2010