Kezdőoldal
Szolgáltatások
Sporttudomány
Referenciák
Kapcsolat
 
 

 

Kerékpár edzésprogram Mountainbike Országúti Futás Futó edzéstervezés Pulzuskontroll EDZÉSEK Kerékpáros edzéstervezés

 

Szeretnél súlyfeleslegtől megszabadulni, formálni alakod?

Teherbíróbb kívánsz lenni a hétköznapokban, munkádban?

Vagy sportolóként fejlődésre van szükséged, ahol elengedhetetlen valamely kondicionális képesség fejlesztése?

Hajts a siker felé személyre szabott edzéstervvel, és végezd edzéseid szakember segítségével: személyi edzővel!

 

Kiemelt Partnereim

 

 

 
 
 

Kerékpáros, Futó Edzéstervezés

Edzésvezetés - Versenyeztetés

 

 

 

Edzéstervezés - Edzésprogramok

 

Kerékpáros edzéstervezés, edzésprogramok Mountain-bike XC (OX), Marathon és Országúti szakágakban. Minden edzésprogram személyre szabottan történik a diagnosztikától-felmérésektől a tervezésen keresztül a rendszeres kontrollig!

Minden edzéstervezést egy állapotfelmérés előz meg, mely ajánlottan egy spiroergometriás terheléses vizsgálat, laborban. Ezt külső partnereknél végezzük, akik e vizsgálatot professzionális szinten végzik. Aki anyagilag nem engedheti meg magának vagy hobbysportolóként nincs szüksége a terheléses vizsgálatra, annak tudok segíteni hasonlóan jó, céljaihoz megfelelő állapotfelmérő módszerekkel, hogy kiderítsük a szervezetének edzettségi és egészségi állapotát, annak mértékét.

Az állapotfelmérés, diagnosztika után az edzéstervezés interneten keresztül történik. Tehát lakhat az ország bármely területén, az edzésterv pdf formátumban kerül küldésre e-mail útján. Ugyan így, e--mailben kapom meg a vezetett edzésnaplót, vagy feltölthető a Polar pulzusmérő cég online felületére a pulzusadatokkal és minden egyéb fontos edzésadattal együtt. Így nyomon követhető az edzésterv teljesülése, a fejlődés mértéke, és akár naprakészen változtatható az edzésterv.

 

 

 

 
 
 

 

 

Edzésvezetés - Versenyeztetés

 

Az edzéstervezés mellett természetesen tartok edzésvezetést is. Ha az edzéstervben olyan periódus van, amikor szükséges edzői jelenlét, pl. fitness-termi erőedzés, szabadtéri edzés-időmérés, görgős edzések stb., vagy váltás történik az edzéstervben és új, még ismeretlen feladatokat kell elvégeznie, akkor edzésvezetés, személyi edzés keretében tudunk együtt edzeni. Bizonyos időközönként ez elengedhetetlen, de legalábbis ajánlott.

Edzésvezetés szolgáltatást egyéni sportolóknál, és sportegyesületeknél is tartok. Ha már van egyéni edzésterve vagy a csapatnál megvan a végrehajtandó feladat, felkészítő-edzői munkámmal, időméréssekkel, állapotfelmérésekkel kiértékelésekkel, edzések megtartásával-vezetésével és egyéb edzői, traineri feladatok ellátásával segítem a sportolókat. Ha egy edzői szemre van szükség az edzés lebonyolításához, esetleg kiértékelésre, vezetőedzővel történő konzultációra, edzésterv egyeztetésre a sportegyesületnél, ez mind lehetséges.

 

Versenyeztetéskor elkísérem a kerékpárost a sporteseményre, irányítom aznapi (legfőképp már az egész heti) táplálkozását, edzését, a verseny helyszínen pedig felügyelem és vezetem a bemelegítését, Autogén-, és mentális tréninggel pedig a versenyterhelés pszichikai részét teszem kezelhetővé. Verseny alatt időmérés, köridőmérések, ezekből és a pulzusadatokból konzekvencia leszűrése történik később, a további fejlődés érdekében. A verseny után közvetlenül a levezetés, mentális állapot felügyelése, segítségnyújtás szervizelésben.

 

 

 
   
designed by www.templatesfreelance.com www.fittkozpont.hu© 2010