Kezdőoldal
Szolgáltatások
Sporttudomány
Referenciák
Kapcsolat
 
 

 

Személyi edzés Diéta Fogyás Zsírégetés FITNESS Kerékpár edzéstervezés Mountainbike Országúti Futás Futó edzéstervezés Pulzuskontroll EDZÉSEK Kerékpáros edzéstervek

 

Szeretnél súlyfeleslegtől megszabadulni, formálni alakod?

Teherbíróbb kívánsz lenni a hétköznapokban, munkádban?

Vagy sportolóként fejlődésre van szükséged, ahol elengedhetetlen valamely kondicionális képesség fejlesztése?

Segítek! Zárkózz fel személyre szabott edzéstervvel, és végezd edzéseid szakember segítségével: személyi edzővel!

 

Kiemelt Partnereim

 

 

 
 
 
Állapotfelmérés
 

 

Ez az első lépcsőfok. Képet kell kapnom életviteléről, spormúltjáról, céljairól, aktuális egészségi-, fittségi-, kondicionális állapotáról. Az állapotfelmérés eredménye segítségemre lesz a személyre szabott edzésterv megírásában és majd a fejlődés mértékének nyomon követésében. Az állapotfelmérés után ajánlatot teszek az ajánlottan végzendő testmozgás típusokra és életmódbeli változtatásokra. így önmagában, személyi edzések és egyéb költségek nélkül is kiváló irányadó az állapotfelmérés elvégzése, mert megtudja: Hol tart most, és merre induljon tovább.

 

 

 
 
 

 

 

Állapotfelmérés

 

Az Állapotfelmérés menete:

Három részből áll.

Anamnézis: Beszélgetés, amely során átbeszéljük céljait, sportmúltját- jelenét, életvitelét, egészségi hátterét, lehetőségeit a testmozgásra helyszín, eszközök és időmenedzsment figyelembe vételével. Így biztonságosan és célirányosan tudjuk tervezni a legmegfelelőbb programot.

Nyugalmi értékek mérései: Antropometriai adatok felvétele (testtömeg, testmagasság, test-körméretek, testzsírarány mérés), nyugalmi pulzus, nyugalmi vérnyomás, nyugalmi fittségi teszt, vércukor, koleszterin, és húgysav értékek mérése, elemzése.

Terhelési értékek mérései, Fittségi tesztek: alapállóképesség, gyorsaság, erő, hajlékonyság tesztelése (attól függően mire van szükség, célokhoz igazítva). Terhelés alatti pulzusmérés, pulzuscélzónák meghatározása, hogy a megfelelő edzésfajtát a leghatékonyabban tudjuk majd végezni.

Minden felszerelésem mobilis, otthonában is elvégezhető az állapotfelmérés első két része!

Lehetőség van még átfogóbb diagnosztizálásra, laborban történő spiroergometriás terheléses vizsgálatra is, ha az edzéscélok ezt igénylik. Sportolóknak (főleg állóképességi sportolóknak kerékpárosoknak, futóknak) különösen ajánlott.

 

Időpontkérés, bejelentkezés telefonon: 06/30/439-6335.

 

 

 

 
   
designed by www.templatesfreelance.com www.fittkozpont.hu© 2010.